Varga Judit: Ötödik sebességbe kapcsolt a genderőrület Németországban

Mi, magyarok azonban kitartunk, és megálljt parancsolunk ennek az őrületnek – szögezte le az igazságügyi miniszter.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 11. 28. 14:48
null
20200507 budapest varga judit igazsagugy miniszter asszony havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németország elesett?! Az új kormány programjának kihirdetése révén ötödik sebességbe kapcsolt a genderőrület is hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében az igazságügyi miniszter. 

Varga Judit tájékoztatása szerint

a balliberális Ampel koalíció programjában külön alfejezetet szentelnek például a queer-politikának, melynek keretében ösztönözni fogják az iskolai LMBTQ-lobbit, sőt a nemkiegyenlítő műtétek teljes költségét az adófizetők pénzéből finanszíroznák. A német Szociáldemokrata Párt (SPD), a zöldek és a liberális párt (FDP) együttese továbbá azt is szorgalmazza, hogy minden uniós tagállamban ismerjék el a szivárványcsaládokat és az unióban kötött, egyneműek közötti házasságot is 

ismertette a tárcavezető. 

Varga Judit ugyanakkor kijelentette: 

bár az LMBTQ-propaganda Németországot is ledöntötte a lábáról, mi, magyarok kitartunk, és megálljt parancsolunk ennek az őrületnek!

Hangsúlyozta, egyre nagyobb szükség van tehát azokra a közép-európai országokra, amelyek a keresztény értékek és a józan ész mentén védik a jövő generációit a woke forradalmától.

Borítókép: Varga Judit (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.