Vásárhelyi Mária csúnyán kifakadt a jobboldali szavazókra

Interjút készített a Hírklikk Vásárhelyi Máriával, amelyben a szociológust Orbán Viktor évértékelő beszédéről kérdezték – írja a Mandiner.

Forrás: Mandiner.hu2022. 01. 21. 13:23
GYURCSÁNY Ferenc; KOLBER István; Vásárhelyi Mária
Budapest, 2020. február 9. Vásárhelyi Mária szociológus (k), miután átvette az Új Köztársaságért díjat, a Demokratikus Koalíció pártalapítványa, az Új Köztársaságért Alapítvány kuratóriuma elismerését Gyurcsány Ferenctõl, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökétõl (b) és Kolber Istvántól, a Demokratikus Koalíció Új Köztársaságért Alapítványa kuratóriumi elnökétõl, a párt országos tanácsának elnökétõl Budapesten, a Sofitel Hotelben 2020. február 9-én. Gyurcsány Ferenc elõzõleg évértékelõ beszédet mondott. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vásárhelyi szerint az eseményen a kormányfő „természetesen a sajátjainak” fog beszédet mondani, mert „az ország nem érdekli őt” .

A szociológust ezután Orbán karakterjegyeiről kérdezték, erre válaszul azt mondta:

Nem gondolom, hogy ezzel a személyiséggel lehetett volna államférfi. Neki vannak bizonyos tehetségei, és teljesen gátlástalan

– fogalmazott.

„Hülyített szavazók”

A szociológus szerint Orbán Viktornak „most olyan két és fél millió” szavazója van, „és úgy tűnik, nekik sajnos egyelőre semmi sem számít”.

Orbán szavazói részben meg vannak vásárolva, részben meg vannak hülyítve

– fejtette ki álláspontját a szociológus. 

Az eredeti cikk ITT található.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc és Vásárhelyi Mária (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.