Felsőoktatási felvételi: fontos határidő közeleg

A felsőoktatási képzésre benyújtott és véglegesített jelentkezések február 20. éjfélig hitelesíthetők.

Munkatársunktól
2022. 02. 16. 15:47
null
Covid, járvány, szájmaszk, vírus, védekezés, közösség, ELTE Feszt Pályaválasztó fesztivál az ELTE Astoria - Trefort-kerti Campus egyetem egyetemista felsooktatas felsőoktatás tanuló tanár diák hallgató fiatalok tanulás oktatás 2021.10.08 fotó: Németh András Péter / Szabad Föld Fotó: Nemeth Andras Peter +36208281361
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felsőoktatási képzésre benyújtott és véglegesített jelentkezések február 20. éjfélig hitelesíthetők.

– A hitelesítés az ügyfélkapun elektronikusan és postai levélben is lehetséges és akkor sikeres, ha a jelentkező e-mailben visszajelzést kap, illetve a Felvi.hu-n elérhető E-felvételi felületén is megjelenik a hitelesített státus – hívta fel a figyelmet az Oktatási Hivatal (OH) szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében. 

Fontos, hogy aki eddig nem regisztrált az ügyfélkapun, az személyesen bármelyik okmányirodában, kormányhivatali ügyfélszolgálati irodában, adóhatóság ügyfélszolgálatán, külképviseleten és – 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvány birtokában – elektronikusan is megteheti. A hitelesítéshez ideiglenes regisztráció nem fogadható el. Ha valaki postán szeretné feladni az E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot, akkor azt aláírva szintén február 20-ig kell az Oktatási Hivatal címére postára adni (1380 Budapest, Pf. 1190). 

További információk a Felsőoktatási felvételi tájékoztatóban olvashatók.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Németh András Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.