Centiken múlt egy újabb tragikus hajóbaleset a Dunán + videó

Két turistahajó szabálytalanul előzött egy 250 személyes sétahajót Budapestnél, ezért majdnem összeütköztek. Az ámokfutásról exkluzív felvételek kerültek a TV2 Tényekhez.

Forrás: tv2.hu2022. 07. 28. 23:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Centiken múlt egy újabb tragikus hajóbaleset a Dunán - értesült a TV2.

Két turistahajó szabálytalanul előzött egy 250 személyes sétahajót Budapestnél, ezért majdnem összeütköztek - olvasható a televíziós csatorna online felületén.

Az ámokfutásról exkluzív felvételek kerültek a Tényekhez, melyeket a fenti videón lehet megtekinteni. A hajó kapitánya azt mondta, a turisták döbbenten nézték, ahogy a két másik hajó majdnem nekimegy.

Az eset egyébként a Hableány-tragédiájának helyszínétől mindössze 200 méterre történt - olvasható a TV2 online felületén.

Borítókép: Képernyőkép a hajó fedélzeti kamerájáról (Fotó: Tények)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.