Deutsch Tamás: Gyurcsányt és a baloldalt meg fogjuk állítani Brüsszelben is

Gyurcsányék arra készülnek, hogy megakadályozzák a magyar embereket abban, hogy hozzájuthassanak az őket illető uniós forrásokhoz – mondta el hivatalos közösségi oldalán közzétett videójában Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője. Kiemelte: Dobrev Klára az Európai Parlament tagjainak küldött levelében válogatott rágalmakkal illeti Magyarországot, amivel a hazánknak járó források visszatartását szeretné elérni.

Forrás: Facebook/Deutsch Tamás2022. 07. 26. 20:20
DEUTSCH Tamás
Budapest, 2021. november 14. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetõje beszédet mond a párt 29. tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2021. november 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rágalmakkal teli levélben nem kevesebbről van szó, minthogy Gyurcsányék fejtegetik, hogy mi, magyarok továbbra se kapjuk meg a nekünk járó uniós fejlesztési pénzeket.

A baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg az uniós forrásokat

 – jelentette ki Deutsch Tamás.

Hozzátette, Gyurcsányék arra készülnek, hogy minden eszközzel, hazugságokkal, rágalmakkal, hazájuk elleni áskálódással megakadályozzák, hogy a magyar polgárok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz.

Április 3-án megállítottuk Gyurcsányt és a baloldalt, meg fogjuk őket állítani Brüsszelben is!

– zárta közleményét a Fidesz EP-képviselője.

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.