A keresztények kiirtásáról fantáziáló újságírót igazolt a józsefvárosi önkormányzati lap

Meddig még, Pikó úr? – tette fel a kérdést a VIII. kerület baloldali polgármesterének Kocsis Máté.

Forrás: Facebook2022. 10. 13. 10:03
null
20210519 Budapest A Parlament előtt tartottak ellenzéki politikusok közös sajtótájékoztatót a frissen benyújtott lakástörvénymódosításról, ami teljesen ellehetetlenítené az önkormányzatok lakáspolitikáját. Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost képen: Pikó András, Józsefváros polgármestere Fotó: Máté Krisztián/Ripost
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Idézet következik: „Legszívesebben kiirtanám az összes keresztényt.” Ez Bajtai Zoltántól származik, akit Pikó András foglalkoztat a józsefvárosi közszolgálati (!) újságnál, mellesleg keresztény adófizetők pénzén is – írta közösségi oldalán Kocsis Máté. 

A Fidesz frakcióvezetője, aki korábban a VIII. kerület polgármestere, és országgyűlési képviselője is volt most azt a kérdést tette fel a kerületet jelenleg vezető baloldali polgármesternek: 

Meddig még, Pikó úr?

Bajtainak egyébként a fideszes politikus által idézett kijelentése miatt kellett annak idején távoznia a Tilos Rádióból, ahol műsorvezető volt – derül ki a Hírnyolc.hu cikkéből. Azt írják, a punkzenészként is tevékenykedő újságíró a HVG-nek is írt egy időben, azonban onnan is távoznia kellett, állítólag emiatt a 2003-as kijelentése miatt. Kocsis Máté most azt írja, hogy ami nem fért bele a Tilosnak és a HVG-nek, az „belefér Pikónak.” 

Borítókép: Pikó András polgármester (Fotó: Máté Krisztián/Ripost)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.