Orbán Viktor a dollárbaloldalról: Ennél durvább dolog talán nincs is a politikában + videó

A miniszterelnök előrevetítette, hogy a vizsgálatokat követően védelmi rendszereket építhetünk a jelenség ellen.

Magyar Nemzet
2023. 01. 28. 12:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteki rádióinterjújából osztott meg egy részletet a miniszterelnök, amelyben az ellenzékhez érkező külföldi pénzekről fejtette ki a véleményét. Orbán Viktor posztjának azt a címet adta: Vajon melyik derék honfitársunk áll a dollárbaloldal mögött?

A baloldal a legfontosabb kérdésekben, és a legfontosabb nemzetközi kérdésekben különösképpen, folyamatosan olyan álláspontokat képvisel, ami rossz Magyarországnak. A háború kérdésében, ahol a háborúpártiak, vagy a szankciók kérdésében, ahol szankciópártiak – hangzott el a felvételen. 

Már régóta itt van ez a kérdőjel a levegőben, hogy miért csinálják ezt? És erre most megkaptuk a választ: mert ezért kapják a pénzt

– mondta Orbán Viktor.

Ők azért képviselik ezeket az álláspontokat, mert fizetik őket. Ez durva mondat, és próbálom barátságosan artikulálni, na de ennél durvább dolog talán nincs is a politikában, mint hogy az ember a saját hazája helyett pénzért a megbízó érdekét képviselje, de itt ezzel állunk szemben – szögezte le a miniszterelnök, aki elmondta azt is, sejtése szerint hová vezetnek majd a szálak.

Remélem, hogy a vizsgálatok végén az is ki fog derülni, hogy pontosan kik is adták a pénzt. Azt már tudjuk, hogy milyen technikákkal jött be, ez egy Soros-féle hálózat, Soros-rendszer – jelentette ki.

Nyilván a pénz forrásánál is meg fogjuk találni derék magyar honfitársunkat, Soros Györgyöt – nyilatkozta a kormányfő, aki kijelentette, nagyon komoly ügyről van szó. 

Aligha hiszem, hogy a vizsgálatok végén, amikor a tényeket pontosan és teljességükben föltártuk, elmehetnénk csak úgy mellette, anélkül, hogy védelmi rendszereket építenénk ki, törvényeket és rendelkezéseket alkotnánk, hogy miként kell megvédeni magunkat a pénzzel megvásárolt politikusoktól – vetítette előre Orbán Viktor

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.