Holttestet húztak ki a búvárok a Dunából

Dunacsúnnál találtak egy holtestet, már régebb óta a vízben lehetett, sejtik, hogy ki lehet.

Magyar Nemzet
2023. 03. 19. 10:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már régebb óta a vízben lehetett az a holttest, amelyet csütörtökön húztak ki a vízből a szlovákiai Dunacsúnnál (Cunovo) – írta meg a Parameter.sk A szlovákiai magyar portál a Joj TV híradására hivatkozik, eszerint egy eltűnt fiatalember lehet, azonosítani azonban csak a boncolás után tudják majd.

Ahogy beszámoltak róla: a holttestet egy férfi fedezte fel, aki nem messze a helyszíntől parkolt le autójával délután négy óra után. A környéken egyébként sokan mozognak, nem messze van egy étterem is.

A holttest megtalálását követően riasztották a rendőröket és a tűzoltókat. A holttest a víz felszínén úszott, nem messze a parttól, búvárok mentek be érte.

Nem találtak nála semmilyen iratot, és miután kihúzták, megvizsgálta a halottkém, aki elrendelte a boncolását.

A Joj TV információi szerint a jelek arra utalnak, hogy a holttest a 21 éves Jáné lehet Malackából (Malacky). A fiatal férfi február 8-án a pozsonyi botanikus kert előtt hagyta az autóját, azóta nem látták. A holttesten pedig olyan ruházat volt, mint amilyet Ján is viselt az eltűnése előtt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.