időjárás 20°C Magdolna 2023. május 29.
logo

Budapesten hajtott végre kényszerleszállást egy utasszállító, mert valaki agresszívra itta magát + videó

Magyar Nemzet
Forrás: The Star
2023.04.01. 10:33 2023.04.01. 13:54
Budapesten hajtott végre kényszerleszállást egy utasszállító, mert valaki agresszívra itta magát + videó

Manchesterből Törökországba tartott az EasyJet egyik járata, azonban a célt csak kis kitérővel sikerült elérni, ugyanis az utasszállító kényszerleszállást hajtott végre Budapesten egy agresszív utas miatt – írja a The Star című lap egy utas beszámolója alapján. 

David Hector a családjával volt a repülőn, és az élménybeszámolója szerint két órát töltött el Budapesten, ugyanis a helyi rendőrök kénytelenek voltak intézkedni agresszívan viselkedő utas miatt. 

– A férfi túl sokat ivott, és agresszív lett a stewardokkal. A járatot át kellett irányítani Budapestre, a helyi rendőrök pedig már a kifutón várták – részletezte az incidenst a szemtanú. 

A videón, amit a férfi készített, hallatszik a gép utasainak ujjongása, miközben a magyar rendőrök felszálltak a gépre és eltávolították az utast. Az összes többi utas a gépen maradt, míg a férfit elvitték és a repülőgépet tankolták. A járat azóta egyébként sikeresen landolt Törökországban. 

Az EasyJet szóvivője megerősítette a lap értesülését, amely szerint a március 27-én Manchesterből Antalyába tartó EZY2139-es járatot Budapestre terelték útközben egy, a fedélzeten zavaróan viselkedő utas miatt, akit a rendőrség fogadott a repülőtéren.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/ANP/Remko De Waal)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.