Budapesten hajtott végre kényszerleszállást egy utasszállító, mert valaki agresszívra itta magát + videó

Az egyik szemtanú szerint túl sokat ivott.

Magyar Nemzet
Forrás: The Star2023. 04. 01. 10:33
null
Schipol, 2020. július 1. Felszállnak az utasok az easyJet brit légitársaság repülõgépére az amszterdami Schipol repülõtéren 2020. július 1-jén. A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások feloldását követõen ezen a napon újraindulnak az easyJet járatai a Schipol repülõtérrõl. MTI/EPA/ANP/Remko De Waal Fotó: Remko De Waal
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Manchesterből Törökországba tartott az EasyJet egyik járata, azonban a célt csak kis kitérővel sikerült elérni, ugyanis az utasszállító kényszerleszállást hajtott végre Budapesten egy agresszív utas miatt – írja a The Star című lap egy utas beszámolója alapján. 

David Hector a családjával volt a repülőn, és az élménybeszámolója szerint két órát töltött el Budapesten, ugyanis a helyi rendőrök kénytelenek voltak intézkedni agresszívan viselkedő utas miatt. 

– A férfi túl sokat ivott, és agresszív lett a stewardokkal. A járatot át kellett irányítani Budapestre, a helyi rendőrök pedig már a kifutón várták – részletezte az incidenst a szemtanú. 

A videón, amit a férfi készített, hallatszik a gép utasainak ujjongása, miközben a magyar rendőrök felszálltak a gépre és eltávolították az utast. Az összes többi utas a gépen maradt, míg a férfit elvitték és a repülőgépet tankolták. A járat azóta egyébként sikeresen landolt Törökországban. 

Az EasyJet szóvivője megerősítette a lap értesülését, amely szerint a március 27-én Manchesterből Antalyába tartó EZY2139-es járatot Budapestre terelték útközben egy, a fedélzeten zavaróan viselkedő utas miatt, akit a rendőrség fogadott a repülőtéren.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/ANP/Remko De Waal)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.