Rétvári Bence: Háborús időkben is megvédjük a nyugdíjasok biztonságát!

A kormány háborús időkben is megvédi a nyugdíjakat és a nyugdíjasok biztonságát; ezt garantálja a most elfogadott 2024-es költségvetés – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a közösségi oldalára vasárnap feltöltött videóban.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 07. 09. 13:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rétvári Bence közölte: az ukrajnai háború, az elhibázott szankciók, az infláció, az áremelkedések a nyugdíjasokat veszélyeztetik leginkább.

„Mi azonban ebben az időszakban nem elveszünk a nyugdíjasoktól, mint ahogy azt a baloldali kormányok tették, hanem igyekszünk még többet adni”

 – fogalmazott.

A kormány jövőre is biztosítja az inflációkövető nyugdíjemelést, az emelt összegű 13. havi nyugdíjat, valamint megvédi a nyugdíjasok számára különösen fontos rezsicsökkentett árakat is – olvasható a bejegyzésben.

Borítókép: Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.