Kétszer is meg kellett operálni a kirándulót, akire rálőtt egy vadász a Bükkben + videó

A sérült combcsontját fémmel rögzítették az egri kórházban.

2024. 02. 06. 22:11
vadász Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két műtéten is átesett, fémmel rögzítették a sérült csontot annak a túrázónak a lábában, akit combon lőtt egy vadász pénteken a Bükkben. A negyvenéves túrázó férfit jelenleg is az egri kórház intenzív osztályán ápolják – számolt be a TV2 hírműsora, a Tények.

Egy vadász az autójából adott le lövést egy szarvasborjúra, azonban véletlenül a túrázót találta el, aki társaival leült iszogatni a vadászterületen. A vadász ordítást hallott, és keresni kezdte a sérültet. Amikor megtalálta, ellátta a lábát – mondta a helyi vadásztársaság elnöke.

A helyi vadásztársaság elnökétől a helyi rendőrök kértek segítséget,

ő mentette ki terepjárójával a nehezen megközelíthető erdőből a sérültet.

A lövést leadó 58 éves férfi egyik vadásztársa szerint a sérülést okozó vadász minden nap érdeklődik a túrázó állapotáról. A vadász ellen gondatlan veszélyeztetés miatt indult eljárás.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.