Óriási baleset történt Tatán, több mentőhelikopter is a helyszínen

Megbénult a forgalom, egy gyalogosgázoláshoz siető mentőautó karambalozott.

Forrás: KEMMA2024. 03. 22. 18:58
null
Miskolc, 2023. augusztus 1. Mentõhelikopter a közel 700 millió forintos költségvetési forrásból épült új mentõhelikopter-bázisnál Miskolcon az átadóünnepsége napján, 2023. augusztus 1-jén. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas baleset történt Tatán az Ady Endre úton a Kristály Szálló előtt. Kettő mentőhelikopter is érkezett a helyszínre – adta hírül a Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportál.

 

Mentőautó balesetezett

 Nem sokkal 16 óra előtt az Almási utca és a Bacsó Béla út kereszteződésénél gyalogost gázolt egy autós, ehhez a balesethez riasztották a mentőautót, amely súlyos balesetet szenvedett. A Kemma információi szerint a mentő Tatabánya felől haladt a körforgalom felé amikor egy autó a Kristály szálló mellöl kikanyarodott elé, a sofőr pedig elrántotta a kormányt.

 a személyautóban egy család utazott kisgyerekkel és a terhes édesanyával

– írta a lap.

Az eset szemtanúi elmondták, egy hatalmas csattanásra lettek figyelmesek. Elmondásuk szerint a mentőautó egy oszlopba csapódott, majd egy másik autó is belehajtott hátulról – írták.

 

Két mentőhelikopter is érkezett

A rendőrök pillanatok alatt a helyszínre érkeztek a szemközt lévő kapitányságról, illetve egy újabb mentőautó is érkezett a balesethez. A lap azt írta, egymás után két mentőhelikopter is leszállt a lezárt útra. A vármegyei rendőrség közölte, hogy egy mentőautó és egy személyautó ütközött egymással. A balesetben ketten sérültek, mindketten a mentőben utaztak. A rendőrség tájékoztatása szerint 17 óra után egy sávon megindulhatott a forgalom az Ady Endre úton.

Forrás: Kemma/Beküldött

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.