Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség Molnár Zsoltot a vesztegetési ügyében

A gyanú szerint az MSZP országgyűlési képviselője negyvenmillió forint kenőpénzt vett át egy informatikai cég vezetőjétől.

2024. 04. 25. 21:14
MOLNÁR Zsolt; KOMJÁTHI Imre
Molnár Zsolt, az MSZP képviselője felszólal a napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. október 25-én. (Fotó: MTI/Kovács Attila)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Molnár Zsoltot, az MSZP országgyűlési képviselőjét a vesztegetési ügyében.

A gyanú szerint 40 millió forint kenőpénzt vett át egy informatikai cég vezetőjétől azért, hogy ne akadályozza a vállalkozás BKV-s pályázatának sikerét.

A szocialista politikus azt mondta az RTL Híradónak, hogy ártatlan, és panaszt tett a szerinte alaptalan gyanúsítás ellen.

Az MSZP az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy

a párt bizalma töretlen a politikusban.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy az Országgyűlés április elején felfüggesztette Molnár Zsolt MSZP-s képviselő mentelmi jogát. A szocialista politikust az ügyészség a zuglói korrupciós botrányban kihallgathatta ki.

Az ügynek egyébként már több szocialista gyanúsítottja van, köztük Baja Ferenc volt miniszter, Horváth Csaba, Zugló polgármestere és Tóth Csaba, a zuglói szocialisták erős embere. Egy vallomás szerint a baloldali politikusok összesen 300 millió forint vesztegetési pénzhez jutottak hozzá.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.