Helyretette Gyurcsányékat a Fidesz

Dobrev Klára a nyugdíjprémium miatt méltatlankodik, miközben a baloldal kormányon sorozatos intézkedésekkel nehezítette az idősek életét.

2024. 04. 13. 14:52
DOBREV Klára
Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsányék soha nem adtak nyugdíjprémiumot, és elvettek egyhavi nyugdíjat  – emlékeztetett a Fidesz. Dobrev Klára, a DK árnyékkormányfője szombati sajtótájékoztatóján amiatt méltatlankodott, hogy idén nem biztosít a kormány nyugdíjprémiumot, majd azt kezdte bizonygatni, hogy pártja egy esetleges választási győzelem esetén majd véget vet a „megszorításoknak”. A Fidesz rámutatott:

azok a Gyurcsányék beszélnek, akik az életükben nem adtak nyugdíjprémiumot, sőt elvettek egyhavi nyugdíjat, és sorozatos rezsiemelésekkel nehezítették az idősek életét.

Mint fogalmaztak, ha a dollárbaloldalon múlna, akkor ismét ugyanezt tennék, és még háborúba is sodornák Magyarországot. Brüsszel és a dollárbaloldal háborúpárti politikája miatt van Európa a háború küszöbén és gazdasági válságban – tették hozzá. Hangsúlyozták:

a Fidesz háborús időkben is emeli a nyugdíjakat, fizeti a 13. havi nyugdíjat, védi a rezsicsökkentést, csökkenti az inflációt

és helyreállítja a gazdaságot, hogy az idősek megélhetését segítse.

Borítókép: Dobrev Klára (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.