Karácsony Gergely nagyot ment: pontosan tudja, hogy reggel 17 óra 03-kor mennyien vannak a buszon

A főpolgármester ismét sziporkázott a Partizán adásában.

2024. 04. 25. 20:48
ÖRSI Gergely; KARÁCSONY Gergely; TORDAI Bence
Budapest, 2023. június 15. Karácsony Gergely fõpolgármester beszédet mond, mellette Õrsi Gergely (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) II. kerületi polgármester (b) és Tordai Bence (Párbeszéd), a választókerület ellenzéki országgyûlési képviselõje (j) a fõvárosi jármûcsereprogramról tartott sajtótájékoztatón a Széll Kálmán téren 2023. június 15-én. Az elmúlt évtizedek legjelentõsebb fõvárosi jármûcsereprogramjának nevezte Budapest fõpolgármestere azoknak a modern, CAF-típusú, spanyolországi gyártású villamosoknak a beszerzését, amelyek a budai vonalakon közlekednek majd. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely ismét elszólta magát a korán kelést illetően. A Partizánnak adott interjújában ugyanis a BKK profizmusát akarta csillogtatni, azt állítva, 

mi pontosan tudjuk azt, hogy reggel 17:03-kor, a 8-as buszon, a Tisza István téren hányan szállnak fel

A Partizán műsorában Karácsony Gergely ezzel a mondással a járatritkítások tervét akarta védeni, amit egyébként, miután Vitézy Dávidék kritizálni kezdték, visszavont. 

Nem csak ez volt az egyetlen meredek fejtegetése a főpolgármesternek. A műsort azzal kezdte, hogy már az első napon megvoltak az indulásához szükséges aláírások (5000 darab), csak azért nem adták le ezeket a választási irodában, mert szerettek volna sokáig az utcán maradni, és így kampányolni. 

Mint azt a Magyar Nemzet megírta, eddig egyetlen jelölt, a Fidesz–KDNP által indított Szentkirályi Alexandra gyűjtötte össze és adta is le az aláírásokat, így őt már két nappal ezelőtt nyilvántartásba is vették. Ez azonban eddig sem Karácsony Gergely, sem Vitézy Dávid esetében nem történt még meg, erre kérdezett rá a Partizán műsorvezetője is. 

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.