Nem érdekelte a szombathelyi autósokat a kétéves kisfiú, majdnem halálra gázolták a négysávos úton + videó

Tragédia is történhetett volna.

Forrás: Vaol, Tények, 112Press2024. 04. 22. 15:24
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A forgalmas, négysávos szombathelyi Zanati út külső sávjában találtak rá a rendőrök Árminra, miközben a lábbal hajtós kismotorján haladt az autók mellett – adta hírül a Vaol

A portál hozzáfűzi, a kisfiún csak lenge ruha volt, így a rendőrök azonnal biztonságba helyezték, majd úgy került vissza a családjához, hogy a szülei a rendőrségi felhívásra jelentkeztek. 

A férfi, aki megtalálta a gyermeket, a 112Pressnek azt mondta, látta, hogy rengeteg autós elhajtott a forgalmas úton lévő aluljáróban a kismotorral haladó kétéves fiú mellett,

annak ellenére is, hogy teljesen egyértelmű volt, hogy Ármin veszélyben van az autók között.

 A kisfiúnak több száz métert kellett megtennie, mielőtt a Zanati útra ért volna, a szülők valószínűleg hosszú ideig nem vették észre, hogy a kisgyerek megszökött. Az esetről a Tények is készített egy riportot, ezt alább nézheti meg.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.