Újabb tragédia Csepelen: kizuhant a nyolcadik emeleti lakásából egy fiatal nő

Pénteken egy hároméves kisfiú esett ki az ablakon.

Forrás: Metropol2024. 04. 22. 12:09
A,Residentials,In,Budapest,Xix.,District.,The,Modest,People,Lives,kispest,városkép
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rendőrök és mentők szálltak ki hétfő reggel a csepeli Ady Endre és Kossuth Lajos utca sarkára, az egyik ott álló panelház elé – értesült a Metropol. 

A portál értesülése szerint egy 29 éves nő zuhant ki a nyolcadik emeleti albérletének az ablakán, az ügyben már megkeresték a rendőrséget, de egyelőre nem kaptak választ a kérdéseikre. 

Emlékeztetnek arra is, hogy pénteken, április 19-én is tragédia történt a környéken, ugyanis aznap is le kellett zárni a háztömb előtti területet le kellett zárni: egy hároméves kisfiú esett ki a ablakon. Az ő életét sikerült megmenteni, mert egy bokorra zuhant, ami felfogta az esés erejét. A gyermeket azóta is kórházban kezelik, állapota stabil. 

A hétfői eset tehát sokkolta a helyieket, az egyik szemtanú a lapnak azt mondta, hihetetlen, hogy pont a mellette lévő házban történt megint hasonló eset, 

konkrétan hátborzongató.

Ha krízishelyzetbe került és segítségre van szüksége, tárcsázza az ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.