Orbán Viktor: Minket nem lehet elhallgattatni

A magyar miniszterelnök szerint Európa ma a szabadság és az elnyomás határmezsgyéjén egyensúlyoz.

2024. 04. 18. 9:29
Brüsszel, 2024. április 17.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezése Brüsszelben a Nemzeti Konzervatívizmus Konferencia (NatCon) második napján, 2024. április 17-én. Orbán Viktor mögött Havasi Bertalan, a kormányfõ sajtófõnöke.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szabadság, család, béke, ez a legfontosabb” – emelte ki Orbán Viktor, aki a TikTok-oldalán megosztott legújabb videójában elmondta, a NatCon esemény körül kialakult huzavona tökéletesen leírja Európa jelenlegi helyzetét. 

Európa ma a szabadság és az elnyomás határmezsgyéjén egyensúlyoz. Egyik nap betiltják, másnap engedik. Olyan, mint a nyolcvanas évek végén Magyarországon, ahol a szabadság erői meg az elnyomás erői viaskodnak egymással

– jelentette ki a magyar miniszterelnök, majd örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy lehet még szabadon lehet beszélni. 

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök érkezése Brüsszelben a Nemzeti Konzervatívizmus Konferencia (NatCon) második napján
(Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.