Rátámadt a buszvezetőre egy agresszív utas

A randalírozót először pénzbírságra ítélték, ám az ügyészség fellebbezett.

2024. 04. 17. 7:15
Budapest, 2018. szeptember 3.
Villamospótló busz a II. kerületi Szilágyi Erzsébet fasoron, a Budagyöngye megállónál 2018. szeptember 3-án. Szeptember 1-jén a 61-es villamos 2017-ben felújított vonalán, a Kelemen László utcai megállónál a hatalmas mennyiségû esõvíz kimosta a sínek alól a zúzottkõ ágyazatot. A BKV közlése szerint a villamosforgalom a hét második felében indulhat újra az érintett szakaszon.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kutyájával szállt fel a budapesti buszra egy férfi, leült, majd házi kedvence felugrott a szemközti ülésre. Amikor a buszsofőr ezt meglátta, azonnal rászólt, mire a férfi szidni kezdte őt, ezért rendőrt hívott. Ekkor a kutya tulajdonosa felpattant a helyéről, elindult lefelé, majd visszafordult, és

egy energiaitalos dobozzal nagy erővel megdobta a buszvezetőt.

A randalírozót még tavaly pénzbírságra és közmunkára ítélték, de az ügyészség másodfokon fellebbezett, így a férfi most súlyosabb ítéletet kapott – írja a Ripost.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.