A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Óriási razzia volt a Belvárosban, megvan, kiket kaptak el

A rendőrségi razzia többek éjszakáját keresztülhúzta.

2024. 05. 20. 12:44
Razzia a belvárosban (Fotó: Police.hu)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb razziát tartott a rendőrség szombat éjszaka, ezúttal Budapesten a Belvárosban, Erzsébetvárosban és Terézvárosban akciózott a hatóság. A bűnügyi-rendészeti ellenőrzés mérlege 743 igazoltatás és 25 személy elfogása vagy előállítása. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából kiderül, hogy 

a 25 ember közül hárman körözés alatt álltak, további hármat kábítószer birtoklása, kettőt garázdaság, kettőt önbíráskodás, egyet pedig lopás elkövetése miatt állítottak elő. Ezenkívül megtaláltak hét, gyermekvédelmi intézetből elszökött fiatalt is. 

Az alkoholszonda jelzése alapján három járművezetőt mintavételre állítottak elő, két ember ellen ittas, illetve bódult járművezetés miatt indult eljárás. 

A rendőrség ellenőrzött 118 taxist is: engedély nélküli személyszállítás, nem megfelelő tarifahasználat, illetve drosztengedély hiánya miatt három gépkocsinak vették el a rendszámát és a forgalmiját, további hat taxisofőr ellen egyéb szabálytalanság miatt indult eljárás. 

Egy, a Hősök terén szerveződő illegális gyorsulási versenyt is megakadályoztak a rendőrök. Az egyik szórakozóhelyen tapasztalt szabálytalanságok miatt a katasztrófavédelem indított hatósági eljárást.

Hangsúlyozták, a rendőrök a főváros V., VI., VII. kerületében folyamatosan, de különösen csütörtök, péntek és szombat éjszakánként megemelt létszámmal vannak jelen. Ezenkívül a társhatóságokkal együttműködve minden hónapban bűnügyi-rendészeti ellenőrzést hajtanak végre a Belváros, Erzsébetváros és Terézváros biztonságáért. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.