Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Azzal vádolták meg a homoszexualitásával nyíltan kérkedő baloldali influenszert, hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot

Helyreigazítás: a 2024. március 3. napján „Azzal vádolták meg a homoszexualitásával nyíltan kérkedő baloldali influenszert, hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot” címmel megjelent cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Osváth Zsolt 30 évesen 16 éves kiskorú fiúval létesített szexuális kapcsolatot.

2024. 06. 26. 19:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Noryna Diamond névre hallgató transznemű influenszer azzal vádolta meg Osváth Zsoltot, a nyíltan homoszexuális youtubert, hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot.

Tehát, amikor huszonévesen meg 30 évesen egy 16 éves fiút kielégített, az normális teljesen? Tehát, hogy egy kiskorú fiút elégít ki?

– mondta Noryna Diamond.

Amennyiben az influenszer állításának van valóságalapja, az már csak azért is problémás, mert nemrégiben Osváth Zsolt is felszólalt azon a tüntetésen, amit balliberális influenszerek tartottak a Hősök terén – éppen a pedofília ellen.

Ismert: a valóságshow-szereplő Osváth Zsolt, aki korábban elkötelezett támogatója volt a baloldali összefogásnak, a ZSHOWtime YouTube-csatornáján vendége volt több politikus is.

Saját gyártású műsoraiban rendszeresen szerepelt Márki-Zay Péter a kampány alatt, de Osváth Zsolt vendége volt többek között Fekete-Győr András, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely is.

A homoszexualitásával kérkedő VV Zsolti néven ismertté vált ellenzéki aktivista még azt is bevallotta, hogy a baloldal tanácsadója is volt a kampányidőszakban, amellett, hogy gyakorlatilag PR-műsorokban népszerűsítette az ellenzéket vezető politikusokat, sőt: a szivárványkoalíció emlékezetes, 2021. október 23-i pártrendezvényét is ő vezette.

Borítókép: Osváth Zsolt (Forrás: YouTube)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.