Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Saját lányát ütötte el egy férfi Balatonkenesén

A nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

2024. 06. 30. 14:06
mentőautó
Forrás: Országos Mentőszolgálat
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megrázó tragédia történt csütörtökön délután Balatonkenesén. Egy hetvenhat éves, a településen köztiszteletben álló férfi éppen kocsijával tolatott ki az udvarból, miközben a negyvenkilenc éves lánya a kaput igyekezett rögzíteni. A nyugdíjas azonban vélhetően nem vette észre a lányát, így véletlenül egyenesen nekitolatott – írja a Bors.

A család azonnal hívta a mentőket, akik az esetkocsikon kívül helikoptert is küldtek a helyszínre. A középkorú nőt végül súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Sajnos hallottuk a mentőhelikoptert, és azt is, hogy nem messze leszáll, ez sosem jelent jót. Én úgy hallottam, hogy a lánya holttérben volt mögötte, szegény férfi nem is látta, hogy ott van. Lehet, hogy nem is tudott róla, hogy a lánya is kiment. Azt mondták, hogy nem átment rajta, mint ahogy sokan tudni vélik, hanem nekitolatott, és így a lánya a kocsi és a fal közé szorult

– mondta el a baleset után egy helyi asszony.

A lap az egyik hozzátartozótól úgy értesült, hogy az elgázolt nő már túl van az életveszélyen.

Többszörös csonttörést szenvedett, az első nap kritikus volt, de szerencsére már túl van az életveszélyen és stabil az állapota. Nagyon szeretnénk megköszönni a mentősöknek, hogy végig mellettünk álltak és támogattak, ahogyan a környékbeliek is

– mondta a hozzátartozó. Megerősítette, hogy valóban egy szerencsétlen, véletlen balesetről volt szó, de családjukban a remény és a hit tartotta a lelket a legszörnyűbb percekben.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Országos Mentőszolgálat)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.