Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Újabb ultimátumot adott a sajtónak Magyar Péter

A Tisza Párt alelnöke az eredményvárón is bírálta a médiát.

2024. 06. 10. 2:54
Tisza Párt eredményváró Magyar Péter
Fotó: Polyák Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy korszak lezárult, és a jövő elkezdődött Magyarországon – értékelte Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke az európai parlamenti választások eredményeit, idézve a Fidesz korábbi szlogenjét. Szerinte ami az európai uniós és önkormányzati választáson történt, az az „orbáni hatalomgyár Waterlooja”, a kormány számára a vég kezdete, mert politikai földindulás következett be. Azt ígérte, hogy a Tisza Párt be fogja bizonyítani, hogy a politika lehet szép és őszinte, illetve a magyar emberekért fog dolgozni. – A jelenlegi hatalomnak egy potens kihívója van, az pedig a Tisza Párt – szögezte le. Arról is beszélt, hogy a választási eredményüket nulla forintból érték el.

Magyar szerint a Fidesz még soha ennyire nem rugaszkodott el a valóságtól, és soha ilyen gyenge eredményt nem ért el. Gratulált Illés Gergőnek, aki Jászapátiban ugyan függetlenként indult, de a Tisza Párt támogatásával megkaparintotta a polgármesteri címet.

Magyar Péter ismét bírálta a sajtót az eredményvárón, és felszólította az általa kormánypártinak tekintett médiumokat, hogy hétfőn és kedden hívják őt be, és adjanak neki megszólalási lehetőséget.

A Tisza Párt eredményváróján óriáskivetítőn közvetítették Orbán Viktor miniszterelnök beszédét. Amikor a beszéd után megszólalt a Himnusz, az ellenzéki párt hívei közül jónéhányan a nemzeti imádságot figyelmen kívül hagyva, annak lejátszása alatt fütyülték a kivetítőn látható kormányfőt.

 Borítókép: Magyar Péter a Tisza Párt eredményváróján (Fotó: Polyák Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.