A gyermekvédelmi törvény is szerepel a nemzeti konzultációban

A hazánkkal szemben indított erőteljes nemzetközi támadás is szóba kerül a nemzeti konzultációban. A kormány szerint a szülő kizárólagos joga és felelőssége, hogy orientálja gyermekét a szexuális fejlődés kérdésében.

Magyar Nemzet
2021. 07. 01. 14:05
null
Forrás: Facebook/Magyarország Kormánya
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közzétette a kormány most induló nemzeti konzultáció kérdéseit. A tizennégy kérdést tartalmazó konzultációban a gyermekvédelmi törvényről is szerepel kérdés:

Soros György által finanszírozott szervezetek széles körű nemzetközi támadást indítottak Magyarország ellen a gyermekek védelméről szóló törvény miatt. Ez a törvény megtiltja a gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propagandát az óvodákban, az iskolákban és a gyermekek számára elérhető médiában. Ön mit gondol erről?

Az emberek véleményt nyilváníthatnak arról, helyesnek tartják-e a gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propaganda korlátozását, vagy úgy érzik, hogy felesleges a tiltás.

Megírtuk, a Magyarország elleni nemzetközi lejáratókampányt a Soros György bevándorláspárti spekuláns által finanszírozott álcivil szervezetek indították.

Pontosan ugyanazokról a szervezetekről van szó, amelyek Magyarországot az illegális migráció elutasítása miatt támadták. Vagyis az Amnesty Internationalről, a Civil Liberties Union for Europe-ról, a TASZ-ról, a Human Rights Watchról és persze a Magyar Helsinki Bizottságról. Nem véletlen, hogy ezen szervezetek magyarellenes hazugságkampányát a Soros karmesterének nevezett Gerald Knaus vezényli, aki korábban a migráció kapcsán támadta hazánkat. A háttérben pedig nemcsak Soros György jelenik meg, hanem a Soros-birodalom örököse, Alex Soros is – olvasható az Origón.

A Fidesz reagált a kormány konzultációs kérdésére:

– Mi úgy gondoljuk, hogy a szülő kizárólagos joga és felelőssége, hogy orientálja gyermekét a szexuális fejlődés kérdésében. Minden más befolyásolási kísérlettől

törvényi erővel kell megvédeni a gyermekeinket. Erről szól a pedofilellenes és gyermekvédelmi törvény

– hangsúlyozta Hollik István.

Abba – folytatta –, hogy a magyar családok hogyan neveljék a gyermekeiket, és az állam pedig milyen törvényekkel védje meg őket, a magyarokon kívül senkinek nincs beleszólása.

Kiemelte továbbá, hogy

a gyermekek életében semmi keresnivalója nincsen az életkoruknak nem megfelelő tartalomnak.

https://www.facebook.com/watch/?v=896088034278694&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.