A volt feleségét lőtte fejbe az érdi férfi

A volt feleségét lőtte fejbe az az érdi férfi, akit hétfőn fogtak el a rendőrök. A bíróság csütörtökön letartóztatta – közölte a Budapest Környéki Törvényszék az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 06. 20. 19:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közleményük szerint a férfi és volt felesége közös házban élt Érden. Kapcsolatuk anyagi természetű viták miatt évek óta rossz volt.

Múlt vasárnap már kora reggel veszekedés alakult ki köztük. A férfi magához vett egy – a nyomozás során bűnjelként lefoglalt – pisztolyt, és a nőt fejbe lőtte. A sértett azonnal meghalt. A férfi ezt követően gépkocsival elhajtott.

A bíróság az ügyészi indítványt megvizsgálta, a gyanúsítottat meghallgatta, és – a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára, a kiszabható büntetés mértékére, a szökés, elrejtőzés veszélyére, valamint a bűncselekmény jellegére és az elkövetés körülményeire való tekintettel – elrendelte a gyanúsított letartóztatását az első fokú bírósági tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, legfeljebb július 20-ig.

A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést nyújtott be, így a végzés nem végleges, de végrehajtható – olvasható a törvényszéki közleményben.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn közölte, a rendőrségre vasárnap este jelentette be egy nő, hogy édesanyját érdi otthonában holtan találta. A 60 éves nő halálával összefüggésben kibocsátott elfogatóparancs nyomán a 60 éves érdi férfit néhány órával később Tárnokon fogták el a rendőrök.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.