Autós bérletet vezet be a miskolci közlekedési társaság

Június elsejétől úgynevezett autós bérletet vezet be a Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. azzal összefüggésben, hogy hamarosan megkezdődik Miskolcon a déli tehermentesítő út felújítása, és az autósok várhatóan augusztus végéig kerülő útra kényszerülnek – közölte a társaság az MTI-vel pénteken.

Forrás: MTI2019. 05. 31. 16:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az autós bérlet forgalmi engedéllyel használható villamosra és autóbuszra. Ára kedvezményes, annyiba kerül, mint a diákbérlet – tájékoztatott az MVK.

Az új, kedvezményes bérlettel kifejezetten a városban egyedül autózókat célozza meg Miskolc közlekedési vállalata, hogy csökkentse az autós forgalmat, és növelje a környezetbarát közösségi közlekedésben részt vevők arányát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.