Balog Zoltán: Soha nem tudtuk úgy gyűlölni a minket gyűlölőket, ahogy ők gyűlölnek bennünket

Jó, hogy Magyarországon nem kell külön engedély, hogy magyar, hetero, keresztény, fehér nők és férfiak lehessünk – mondta Balog Zoltán.

Csekő Imre
2020. 02. 16. 15:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jó, hogy Magyarországon nem kell külön engedély, hogy magyar, hetero, keresztény, fehér nők és férfiak lehessünk – mondta Balog Zoltán a Várkert Bazárban, Orbán Viktor miniszterelnök huszonkettedik évértékelőjét felvezető beszédében.

A Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke hangsúlyozta, noha több, mint húsz éve jönnek össze az évértékelőkre, még egyszer sem érkeztek reményvesztetten, hanem mindig vállalták a felelősséget, amit a nemzeti keresztény polgári értékek képviselete jelent.

A politikus arról is beszélt, hogy noha a keresztények elleni gyűlöletkeltés a világon sokfelé pusztít, nem szabad viszonozni a gyűlöletet. – Soha nem tudtuk úgy gyűlölni a minket gyűlölőket, ahogy ők gyűlölnek bennünket – emelte ki a volt miniszter.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.