Bangónéra rendőrt kellett hívni

Dübörög a kampány.

2019. 10. 05. 9:14
BANGN BORBLY Ildik
Budapest, 2018. december 11. Bangn Borbly Ildik, a Magyar Szocialista Prt kpviselje felszlal a munkaid-szervezssel s a munkaer-klcsnzs minimlis klcsnzsi djval sszefgg egyes trvnyek mdostsrl szl javaslat vitjban az Orszggyls plenris lsn 2018. december 11-n. MTI/Sos Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bangóné Borbély Ildikó a patkányozós kijelentése után, amivel az EP-választási kampány hajrájában gyakorlatilag kiütötte a saját pártját, ezúttal újabb nagy dobással rukkolt elő.

Szenteczky Jánossal (a csepeli ellenzéki pártok MSZP-s kampányfőnökével) pénteken betörtek a csepeli Fidesz irodájába, ahol engedély nélkül videófelvételeket készítettek.

Valószínű Bangóné ismét művészi hajlamait szerette volna kiélni, és egy újabb k.... erős képet szeretett volna készíteni az irodában, ezért vett részt az akcióban.

Mindenesetre eddig a szocialista politikus valamennyi húzása balul sült el, és ez az akció sem tűnik valami fényes ötletnek.

A Fidesz csepeli szervezete a provokátorok azonnali lemondását követeli, és természetesen a rendőrségi feljelentés sem marad majd el a felháborító ügyben.

Bangóné tehát újból mattolta a saját pártját.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.