Budapesti srácok: Bedobott pénzek helyett kidobott pénzek

A fővárosban zajló politikai eseményeket mutatja be hétről hétre a Hír TV új, Budapesti srácok című műsora, melyet Gáll Csongor vezet.

Forrás: Hír TV2020. 01. 13. 13:08
Baranyi Krisztina
Budapest, 2018. április 5. Baranyi Krisztina képviselőjelölt az Együtt kampányzáró rendezvényén Budapesten a Csepeli Munkásotthonban 2018. április 5-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bedobott pénzek helyett kidobott pénzek, elguruló forintok a IX. kerületben. A műsor első felében Ferencváros, az ígéretek, vagyis inkább az ígérgetések földje került elemzésre. Baranyi Krisztina már régóta igyekszik megoldani a kerület parkolási problémáit, de eddig sajnos nem sok sikerrel.

Karácsony Gergely nem csupán nem értett egyet Áder Jánossal a klímavészhelyzet kapcsán, de mindezt a tőle megszokott formában írta le közösségi oldalán.

Az ellenzék már 2022-re készül, amivel együtt jár, hogy Karácsony Gergely főpolgármester neve is bekerült a kalapba. Gyurcsány Ferenc szerint egyetlen közös listára és egyetlen közös miniszterelnökjelöltre lenne szüksége az ellenzéknek.

A teljes műsor IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.