Budapesti srácok: Újabb parkolási problémák merültek fel Zuglóban

A Francia úton található garázsok a MÁV területén helyezkednek el és bérbe vették az ott lakók. Most ugyanakkor a MÁV szeretné elbontani, hogy fizetős parkoló kerülhessen a helyére.

Forrás: Hír TV2020. 02. 17. 11:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb parkolási problémák merültek fel Zuglóban. A Francia úton található garázsok a MÁV területén helyezkednek el és bérbe vették az ott lakók. Most ugyanakkor a MÁV szeretné elbontani, hogy fizetős parkoló kerülhessen a helyére. Egyesek szerint erre bőven lenne lehetőség Zuglón belül máshol. A MÁV-nak első sorban a kerületben, a garázsok környékén található szemét mennyiségével és elszállításával van a problémája.

A jobbikos Szabó Balázst felfüggesztett börtönbüntetése ellenére, melyet első fokon kapott, mégis maradhat képviselő. Ha mindez nem lenne elég, a IV. kerületi Közbiztonsági Bizottság tagja is lehet.

A sajtószabadságra igencsak érzékeny Karácsony Gergely bojkottot hirdetett a Hír TV ellen. Egy riportot kritizál a főpolgármester, de az nem zavarja, hogy éppen ő és éppen a Hír TV-ben mentegette a szélsőséges jobbikos kijelentéseket.

A teljes adást IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.