Cseh Katalin tomboló szelfije

Meg vagyunk mentve!

2019. 11. 29. 9:40
null
A két boldog befutó: Cseh Katalin és Donáth Anna Fotó: Mátrai Dávid
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos csapást mértek szerdán a klímaszorongókra. Végigfutott az online médiában a thunbergistákat arculcsapó valóság: elvesztettük a klímaváltozás elleni harcot – olvashattuk több főcímben is.

Na, de van jó hír is. Az Európai Unió csütörtökre kihirdette az uniós szintű klímavészhelyzetet, s a korábban még oly borongós kép egy napra rá rózsaszínűvé változott – legalábbis a Momentum EP-képviselője, Cseh Katalin számára, aki majd kicsattanva a jókedvtől készített egy energikus szelfit a rendelkezés kezdeményezőjével.

https://www.facebook.com/csehkatalin.momentum/photos/a.682479245157012/3164663670271878/?type=3&theater

Bár Cseh Katalint szemmel láthatólag szétveti a jókedv, azért posztjába némi komor felhő is vegyült, hisz arra utalt, hogy nagy kudarc ez a magyar kormánynak.

Szeretnénk szerényen jelezni Cseh Katalinnak, hogy a Fidesz-KDNP delegációja is megszavazta a javaslatot.

Vigadjon tovább nyugodtan, meg vagyunk mentve!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.