Dömötör Csaba: Bangóné patkányozására május 26-án adhatunk választ – videó

A miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára elmondta: az ilyen és ehhez hasonló sértegetéseket mindig a szavazófülkékben lehet a legjobban megválaszolni.

Magyar Nemzet Online
Forrás: facebook.com/domotor.csaba2019. 04. 26. 13:26
null
Forrás: facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

–Magyarországon sok a patkány, mondta a szocialista Bangóné arra a kérdésre, hogy vajon miért nő folyamatosan a Fidesz támogatottsága – idézte fel az MSZP-s képviselőnő mondatait hivatalos közösségi oldalára felkerült videóban a miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba egyértelművé tette, hogy ezzel Bangóné gyakorlatilag lepatkányozta a Fidesz szavazóit.

Az államtitkár közölte: bár lennének erre reagálásképpen nyomdafestéket nem tűrő nyilatkozataik, ezeket inkább megtartják maguknak, hiszen az ilyen és ehhez hasonló sértegetésekre mindig a szavazófülkékben adható a legjobb válasz.

–Szóval, ha szeretnénk kemény választ adni Bangónénak, akkor van még egy okunk arra, hogy mindannyian ott legyünk május 26-án – mondta a videó végén Dömötör Csaba.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.