Dömötör Csaba: Ez nem egy cirkusz, hanem a parlament

Akárhányszor balhéznak, annyiszor fogjuk türelemmel végignézni, és folytatjuk azt a munkát, amivel megbíztak minket – írta Dömötör Csaba, hozzátéve: egészen addig, amíg a választók erre felhatalmazást adnak.

Forrás: MTI2019. 10. 21. 21:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez nem egy cirkusz, hanem a parlament, azé az országé, amelyet a legjobban szeretünk – így értékelte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az Országgyűlésben hétfőn történteket. A parlamenti államtitkár Facebook-oldalán azt írta: sem a trágárság, sem a kocsmai stílus nem fedheti el a mondanivaló és az érdemi gondolat hiányát.

Ennél a programalkotó szlogennél valószínűleg az ellenzéki szavazók is többet várnak – mutatott rá.

Kiemelte: nem tudnak annyira útszéli stílust megütni, hogy „ne szeressük jobban a hazánkat”.

Ezért akárhányszor balhéznak, annyiszor fogjuk türelemmel végignézni, és folytatjuk azt a munkát, amivel megbíztak minket – írta Dömötör Csaba, hozzátéve: egészen addig, amíg a választók erre felhatalmazást adnak.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő táblákkal zavarta meg hétfőn napirend előtt, az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján a kormányfő felszólalását.

Orbán Viktor a pulpituson beszélt, amikor Hadházy Ákos táblákat tartott elé. Azokon a többi között olyan üzenetek voltak olvashatók, mint stop propaganda, stop korrupció. Az ellenzéki politikus később a padsorban ülve olyan trágár szöveget mutatott fel, amellyel óriási felháborodást keltett a kormánypárti képviselők között.

Az ellenzék oldaláról a nap folyamán többször is bekiabálásokkal zavarták a kormánypárti képviselők megszólalásait, Kövér László házelnök több alkalommal is rendre utasította képviselőket.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.