Dopeman a szivárványcsaládokról: Kirakatsztori és hangulatcsinálás az egész

A rapper szerint Magyarországon olyan lendülettel propagálják ezt a témát, mintha legalább százezreket érintene.

Forrás: ma.hu, szentkoronaradio.com2021. 02. 25. 14:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Azok a gyerekek, akiket meleg párok nevelnek, nagyon kemény kiképzésnek lesznek kitéve – így reagált a YouTube-csatornáján Pityinger László „Dopeman” közösségi oldalán megosztott bejegyzésére, amelyben a sztárfutballista közölte: teljes mellszélességgel kiáll a szivárványcsaládok mellett, mivel „minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember”.

A magyar futballválogatott kapusának megosztó kijelentései, valamint a napról napra erősödő genderlobbi kapcsán a rapper kijelentette, hogy

„lehet a férfiakat herélni a végtelenségig, meg manusokat csinálni a nőkből, de a nő nem véletlenül nő és a férfi sem véletlenül férfi. A lényeg, hogy ez előbb-utóbb visszaüt”

– vélekedett Dopeman, hangsúlyozva, hogy Magyarországon olyan lendülettel propagálják ezt a témát, mintha legalább százezreket érintene, holott hazánkban mindössze kétszázhuszonkilenc szivárványcsalád van. – Kirakatsztori és hangulatcsinálás az egész – fűzte hozzá.

A család fogalma nem eladó!

A Szivárványcsaládok Közössége és a Háttér Társaság #acsaládazcsalád elnevezésű kampánya három hónappal ezelőtt, az alaptörvény módosítása után kezdődött a közösségi médiában. Az úgynevezett szivárványcsaládok gyerekvállalási jogáért indított lobbi hatására a napokban több mint negyven magyar multinacionális vállalat közölte: támogatja az azonos nemű párok gyermekvállalását. Válaszul az LMBTQ-lobbit propagáló cégek akciójára több hazafias szervezet is összefogott, hogy bojkottot és ellenkampányt hirdessen a genderideológiát támogató márkák ellen. Hangsúlyozták, hogy a család fogalma nem eladó.

„A család Magyarországon egy férfi, egy nő és az általuk nevelt gyermekek szövetsége, nemzetünk fennmaradásának záloga.

Ennek védelmében nem engedjük, hogy nehéz sorsú, árva gyerekek áldozatul essenek a deviánsok vágyainak!” – szögezték le. Jelezték, hogy minden öntudatos és normalitáspárti magyar jogszerűen bojkottálhatja az LMBTQ-propagandát támogató márkákat, a kezdeményezést támogató szervezeteket és vállalkozásokat pedig arra kérik, hogy cégük valamely felületén átmenetileg jelenítsék meg az alábbi logót:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.