Dull Szabolcs a Telex társfőszerkesztője lett

Az Index korábbi főszerkesztője Munk Veronikával közösen fogja vezetni a baloldali hírportált.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner, Telex2021. 01. 25. 16:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Végre csatlakozik a Telexhez Dull Szabolcs, akit hat hónappal ezelőtt bocsátottak el az Index főszerkesztői posztjáról. Elbocsátása után az összes újságíró felmondott az Indexnél, majd a szerkesztőség zöme olvasói támogatásból, Munk Veronika főszerkesztésével október elején elindította a Telexet, ami ma már az ország egyik legolvasottabb online újságja.

Dull Szabolcs – a féléves felmondási idő és versenytilalom letelte után – főszerkesztőként csatlakozik a laphoz, és Munk Veronika is főszerkesztő marad, mostantól közösen vezetik a Telexet.

A lap két főszerkesztőjét a szerkesztőség megerősítette bizalmáról” – írta a Mandiner a Telex hétfői közleményére hivatkozva.

A közleményben továbbá azt állítják: „a szeptemberi felhívás óta már több mint 42 ezren támogatták a Telexet, és nemcsak szavakkal, hanem kisebb-nagyobb összegekkel, több ezren havi rendszerességgel”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.