Etikus kampányról állapodtak meg a listát állító szervezetek Óbudán

Azonos feltételekkel jelennek meg a listát állító jelölőszervezetek és jelöltek az önkormányzati lapban – tartalmazza a Bús Balázs kormánypárti polgármester kezdeményezésére rögzített nyilatkozat.

2019. 09. 18. 17:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azonos feltételekkel jelennek meg a listát állító jelölőszervezetek, illetve a polgármesterjelöltek az óbudai önkormányzati lapban – egyebek mellett ezt tartalmazza az önkormányzati kampányra vonatkozó nyilatkozat, amit Bús Balázs (Fidesz-KDNP), Óbuda-Békásmegyer polgármestere kezdeményezésére írtak alá a listát állító pártok képviselői szerdán.

Az aláírók együttműködést vállalnak az önkormányzati választásokat felvezető tisztességes kampány lefolytatására – emeli ki a III. kerületi önkormányzat MTI-hez eljuttatott közleménye.

A nyilatkozatban rögzítik, hogy az október 13-ára kitűzött választást megelőző kampányidőszakban tisztességes eszközökkel kampányolnak. „Különös tekintettel védik a III. kerület köztisztaságát és városképét, tiszteletben tartják az ellenoldalon állók emberi méltóságát és személyiségi jogait, egymás iránt etikus magatartást tanúsítanak.”

A dokumentumot Puskás Péter (Bús Balázs Óbudáért Egyesület-Fidesz-KDNP), Zábó Attila (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP), Kozma János (Ellenzéki Összefogás Óbudáért Egyesület), valamint Szabó Ferenc (Jobbik) írta alá – olvasható a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.