Farkas Örs: Az MSZP árnyéka egykori magának

Forrás: MTI2019. 06. 06. 14:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Farkas Örs politikai elemző nem tartja az MSZP-t alkalmasnak arra, hogy az önkormányzati választások után még további választásokon is elinduljon.

Az elemző csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta, az MSZP árnyéka egykori magának, folyamatosan szűnnek meg vidéki pártszervezetei, és a korábban szocialistaként induló polgármesterek már függetlenként vagy más párt színeiben indulnak az őszi önkormányzati választásokon.

A párt eladta saját újságját, a pártszékházát, vidéki székházakat és leépíti a szervezetét is – közölte.

Hozzátette, az MSZP jelenlegi problémái 2006-ban kezdődtek, akkor még lett volna megoldás, jelenleg viszont – szerinte – semmilyen jel nem utal arra, hogy az MSZP képes lenne arra, hogy talpra álljon.

Farkas Örs úgy fogalmazott, a baloldali szavazók elhiszik, hogy „az MSZP-n kívül is van élet”, a Demokratikus Koalíció és a Momentum európai parlamenti választási eredménye ismeretében attól sem tartanak majd, hogy elveszhetnek a rájuk leadott szavazatok.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.