„Feri, tényleg nem jutott el hozzád, hogy a koronavírus elleni oltás önkéntes?”

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő beolvasott Gyurcsány Ferencnek.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 01. 30. 15:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mielőtt nekiállsz kritizálni a kormány vakcinabeszerzését, miért nem beszélgetsz el az oltásmutyiban részt vevő László Imrével és Hiesz Györggyel, akik sunyi módon, alattomosan kijátszották az oltási tervet és jogszabályokat, megelőzve az arra jogosult idős honfitársainkat?!” – írta közösségi oldalán Budai Gyula Gyurcsány Ferencnek címezve. A fideszes országgyűlési képviselő emlékeztetett, hogy

a két, DK-s polgármester nemcsak magának adatta be a koronavírus elleni oltást, hanem hozzátartozóinak is, miközben a szintén Gyurcsány-párti Komáromi Zoltán oltásellenes propagandát folytatva támadja a kormány vakcinabeszerzését.

„Te Feri, tényleg nem jutott el hozzád, hogy a koronavírus elleni oltás önkéntes?!” – tette fel a költői kérdést a képviselő, majd hozzátette: „Amennyiben neked és »híveidnek« nem jó sem az orosz, sem a kínai vakcina (mert a ti Európai Uniótok nem nagyon szállít Pfizert vagy Modernát), ne oltassátok be magatokat!

Én tudom, hogy nektek az a jó, ha minél rosszabb a járványhelyzet Magyarországon” – hangoztatta a fideszes országgyűlési képviselő.

„Miért nem hagytok bennünket eldönteni, hogy beoltatjuk-e magunkat, és hogy melyik vakcinával tesszük ezt?! Nekem nagyon jó lesz a kínai vakcina is!”

– zárta bejegyzését Budai Gyula.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.