Fidesz: A szocialisták üzleteltek Pecinával

A szocialisták üzleteltek Pecinával, a Magyar Szocialista Párt adta el az osztrák üzletember érdekeltségeinek a Népszabadság szocialista tulajdonban lévő üzletrészét – közölte a Fidesz kedden az MTI-vel, az MSZP sajtótájékoztatójára reagálva.

Forrás: MTI2019. 05. 21. 15:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettes korábban az MSZP nevében kérdéseket tett fel Orbán Viktornak, egyebek mellett arról, hogy a magyar miniszterelnök miről tárgyalt egy tavalyi találkozón „a Népszabadságot bezárató” Heinrich Pecinával és miről tárgyalt az azt követő napon a most lemondott osztrák alkancellárral, Heinz-Christian Strachével.

Erre reagálva írta azt a Fidesz, hogy az MSZP adta el Pecina érdekeltségeinek a Népszabadság című napilap tulajdonukban lévő üzletrészét.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.