Fidesz: Európát a bevándorláspártiak írják ki a történelemből

A migráció tönkreteszi Európát, veszélybe sodorja az európai emberek biztonságát, a keresztény kultúrát és a gyermekeink jövőjét – reagált Ujhelyi István szavaira a kormánypárt.

Forrás: MTI2019. 05. 08. 16:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Európát és az Európai Uniót a szocialisták és a többi bevándorláspárti írja ki a történelemből azzal, hogy támogatják Brüsszel és Soros terveit, és migránsokkal árasztják el Európát – közölte a Fidesz szerdán az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt az Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő által elmondottakra reagált. Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján azt mondta, Orbán Viktor „kiírja magát Európából” és ezzel együtt Magyarország európai uniós tagságát is veszélybe sodorja.

A Fidesz reagálásában azt írta, Európát és az Európai Uniót a szocialisták és a többi bevándorláspárti írja ki a történelemből, mert az általuk támogatott migráció tönkreteszi Európát, veszélybe sodorja az európai emberek biztonságát, a keresztény kultúrát és a gyermekeink jövőjét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.