Fidesz: Újabb bűncselekmény árnyéka vetül a szegedi városházára

A parkoló ügyében hűtlen kezelés miatt született elsőfokú ítélet után újabb súlyos bűncselekmény árnyéka vetül a szegedi városházára – jelentette ki a Fidesz szegedi alelnöke csütörtökön a csongrádi megyeszékhelyen.

Forrás: MTI2019. 07. 11. 10:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tápai Péter sajtótájékoztatóján azt mondta, a szegedi városvezetés 2009 decemberében Mars téri kereskedők százait tette tönkre azzal, hogy eldózeroltatta az árusító bódéikat.

A közelmúltban készült új szakértői vélemény szerint jogtalan volt a bódék elbontása, ezért felmerül a gyanúja, hogy a város vezetői 5 és 15 év közötti büntetési tétellel fenyegetett költségvetési csalást követtek el – tette hozzá a politikus.

Amennyiben igaza van a szakértőnek, akkor Nagy Sándor alpolgármester és Mózes Ervin címzetes főjegyző hazudott arról az Európai Uniónak, hogy a terület per- és tehermentes – közölte az alelnök.

Tápai Péter úgy fogalmazott, a Mars téri piac története Botka Lászlóék „embertelen és arrogáns hatalmának szimbóluma lett”, bizonyítja, hogy „mindenkin átgázolnak annak érdekében, hogy céljaikat elérjék”.

A Fidesz szeretné, ha az igazságszolgáltatás végre segítséget nyújtana a kereskedőknek és megbüntetné azokat, akik emberek százait tönkretették – mondta a kormánypárti politikus.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.