Folytatódik az M1-es autópálya felújítása Tatabánya térségében

Forrás: MTI2019. 03. 13. 13:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópályán idén 43 kilométernyi szakaszon kezdődnek felújítási munkák, a beavatkozások első ütemeként az 54-es és a 61-es kilométerszelvények között, Tatabánya térségében végeznek karbantartást – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

A társaság tájékoztatása szerint az ideiglenes forgalmi rend kialakítását 2019. március 18-21. között végzi el a bicskei mérnökség, az érintett szakaszon a felújítás várhatóan 2019. június végéig tart.

A beruházás összege meghaladja a kétmilliárd forintot, a munkálatok a Hegyeshalom felé vezető oldalt érintik, a Harkályos pihenő és Tatabánya-Újváros között.

A külső és a leállósávon végzett munkák alatt az 58-as kilométerszelvénynél található Turul pihenőhely zárva lesz. Időszakosan, várhatóan 2019. március 21-31. között a tatabánya-óvárosi, míg 2019. május 7-17. között a tatabánya-újvárosi csomópontot is lezárják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.