Hetekig tartó forgalomkorlátozások várhatók a belvárosban

A 3-as metróvonal felújítása miatt a Váci, a Bajcsy-Zsilinszky és z Üllői úton is korlátozások várhatók.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 09. 25. 15:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember 28. és november 6. között útszűkületekre, részleges sávlezárásokra, forgalomterelésekre és sebességkorlátozásokra kell számítani a 3-as metróvonal felújítása miatt a Váci, a Bajcsy-Zsilinszky, valamint az Üllői úton, továbbá a Károly körúton és Múzeum körúton is.

A BKV közölte: a forgalomkorlátozásokkal járó munkavégzések során a felszíni autóbuszos pótlás biztosításához szükséges infrastruktúra kiépítése több szakaszban és helyszínen történik, a 3-as metróvonal középső, Lehel tér – Nagyvárad tér közötti szakaszának felújításához kapcsolódóan.

Tudatták, a Nyugati téren szeptember 28. és október 4. között a forgalmirend-változások az alábbiak szerint alakulnak: a Váci úton befelé, a belváros irányába, részlegesen lezárják a belső visszafordító és balra, a Teréz körútra kanyarodó sávot. A megszokott közlekedési irányok továbbra is használhatóak maradnak a külső forgalmi sávból. A Szent István körútról balra a Váci útra kanyarodó két forgalmi sáv esetében sávelhúzásra kell számítani – olvasható a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.