Hidvéghi Balázs Facebook-posztját Dobrevéknek is olvasniuk kellene

A baloldal hallgat és terel.

2019. 12. 17. 15:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden este ismét a magyar (és a lengyel) jogállamiságról rendezett kutyakomédiát a LIBE szakbizottsága, ahol ismételten szélsőségesen beszéltek a hazai állapotokról. A szónokok között voltak a téma nagy „szakértői”, mint a szélsőliberális Sophie in ‘t Veld, Donáth Anna és Dobrev Klára is, aki szerint Orbán az elmúlt egy évben „radikalizálódott”.

Másnapra Facebook-poszttal jelentkezett Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője, aki rávilágított a jogállamisági cirkusz abszurditására.

„Máltán meggyilkoltak egy újságírót, a szálak a szocialista miniszterelnökhöz vezetnek – erről szól a mai plenáris vita Strasbourgban. A baloldal hallgat és terel – pedig ez a valódi jogállamisági kérdés, nem a Magyarország ellen folytatott politikai hisztéria” – írta a Facebookon Hidvéghi Balázs.

https://www.facebook.com/hidveghibalazs/photos/a.535732289898443/1471801616291501/?type=3&theater

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.