Ifj. Lomnici Zoltán: Meg kell nevelni a hazától elszakadt politikai generációt

2020-ban is meg kell tudnunk őrizni azokat az eredményeket és értékeket, amelyeket a magyar emberek közösen munkáltak ki 2010 óta – jelentette ki a ifj. Lomnici Zoltán a Hír TV Nyolcas című műsorában. Az alkotmányjogász szerint fontos feladat jó értelemben véve megnevelni azt az új politikai generációt, akik úgy gondolják, hogy bár Magyarországon választották meg őket magyar emberek, nekik mégis külföldi érdekeket kell vagy szabad képviselniük.

Forrás: Hír TV2020. 01. 13. 11:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nekik meg kell mutatni, hogy csak akkor fognak tudni itthon érvényesülni, ha visszatérnek a gyökereikhez – akik tudnak természetesen. Ebből a szempontból nevesíthetnénk pártokat, de valóban vannak már olyan, egyébként az európai parlamentben is képviselettel rendelkező erők, akik mintha teljesen elszakadtak volna – nem csak racionális értelemben, de emocionálisan – a hazájuktól – mondta ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

A teljes műsor IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.