Karácsony Gergely csak szerencsétlenkedik és bizonytalankodik

Miközben az egész ország a járvány ellen védekezik, kormányzati intézkedések követik egymást, és a fővárosiak is várják a cselekvést, Karácsony Gergely főpolgármester csak szerencsétlenkedik és bizonytalankodik – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője pénteken az MTI-nek.

Forrás: MTI2020. 05. 15. 12:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nacsa Lőrinc közölte: Karácsony Gergelynek még az álláspontját sem lehet tudni, mert arra sem képes, hogy egyértelmű levelet írjon és javaslatot tegyen a kormánynak.

A kormánypártok véleményét összegezve úgy fogalmazott: azt se lehet követni, mit akar a főpolgármester, hozzátéve: egyik hétről a másikra meggondolja magát.

Nacsa Lőrinc megjegyezte: Karácsony Gergely egyszer azt mondja, hogy zárva kell tartani Budapestet, aztán meg azt, hogy ki kell nyitni a fővárost.

A főpolgármester nem hozza meg a döntéseket időben – mondta KDNP-s politikus –, nem készítette fel a budapesti idősotthonokat a járványra. Nem gondolja át, hogy mit akar valójában – tette hozzá.

Egy járvány közepette nem ezt a bizonytalankodást, tehetetlenkedést várnák Budapest vezetőjétől – jelentette ki Nacsa Lőrinc.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.