Kocsis Máté: Nem tartozom azok közé, akik szerint Gyurcsány részegen vezet

A frakcióvezető szerint nem az a fő probléma vele, hogy olykor iszik, vagy az, hogy ez látszik is rajta.

Forrás: Facebook/Kocsis Máté2021. 07. 09. 9:26
null
Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán közzétett bejegyzésében reagál azokra a hírekre, miszerint „a bukott miniszterelnök a gyöngyösi fóruma előtt alkoholt ivott, aztán – egy videó tanúbizonysága szerint – nekiesett egy kirakat üvegének, majd ittasan kocsiba ült, és elhajtott”.

„Elnézést, de nem tartozom azok közé, akik elhiszik, hogy Gyurcsány a kamerák kereszttüzében, rendőrök szeme láttára részegen vezet. Sokkal dörzsöltebb és rafináltabb annál, mint hogy ilyen szarvashibát elkövessen. Egyébként sem az a fő probléma vele, hogy olykor iszik, vagy az, hogy ez látszik is rajta. Magyarország szempontjából ez teljesen lényegtelen” – írta.

Kocsis Máté szerint „azt a hazai és nemzetközi (akna)munkát, melyet saját hatalma visszaszerzése érdekében elvégzett vagy el fog elvégezni, nem teszi kockára holmi ittas vezetésért. Igen, jó lenne, ha egész héten csak piálna, de nem ezt teszi. Szervezkedik, készül az ország újbóli kiárusítására, a migránspárti döntésekre, az adóemelésekre, a bosszúra, Magyarország meghurcolására. Ez a baj vele. Ezért kell legyőzni jövőre, és nem azért mert olykor iszik” – jelentette ki.

Gyurcsány részegen dülöngélt egy kampányrendezvényen, majd vezetett + videó

Érdekes videót készített a Mediaworks Gyurcsány Ferencről, az egyesült baloldal vezetőjéről. Korábban is napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint a DK elnöke szeret a pohár fenekére nézni, eddig azonban a fényes nappal tartott pártrendezvényeken józannak tűnt. Legutóbb azonban Gyurcsány egy videó tanúsága szerint a saját kampányrendezvényén, a támogatói előtt is részeg volt

Tovább...

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.