Köszönetet mond László Imre polgármesternek a Mi Hazánk

A máskor vadul nácizó Karácsony Gergely most lapít Adolf Hitler méltatásának ügyében.

Forrás: Mi Hazánk Mozgalom2020. 06. 28. 13:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Előd Facebook-oldalán ezt írta: „Köszönetet mond dr. László Imre újbudai polgármesternek a Mi Hazánk Mozgalom, hogy merész érvelésével és az ő egyetlen balliberális ellenszavazatával sikerült elutasítani Karácsony Gergely kezdeményezését, amit korábban egyedül a Mi Hazánk ellenzett, így a fehérellenes rasszista Nelson Mandela nevét nem viselheti a XI. kerületi park.

A máskor vadul nácizó Karácsony Gergely most Adolf Hitler méltatásának ügyében lapít, hiszen a főpolgármester rasszista provokációnak minősülő közterület-elnevezési javaslata elbukott egy szoros, 11-10 arányú zárószavazáson az újbudai önkormányzatban, amit a Mi Hazánk saját sikerének tekint. A most kirobbant hisztéria valójában a balliberális belső háború része, hiszen ugyanazon a testületi ülésen veszítette el vezető pozícióját a DK az önkormányzati vezetésen belül, mivel az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP bejelentette frakciószövetségük megalapítását Gyurcsány pártjával szemben a DK fővárosának minősülő Újbudán.

Miután a balliberális »demokraták« leszavazták azt a javaslatomat, hogy a Mandela park elnevezésről kérjék ki az ott lakók véleményét, a közterületről döntő zárószavazáson végül László Imre polgármester is vállalhatatlannak érezve nemmel voksolt a terrorista Mandelára, így egy fideszes képviselő távolmaradása ellenére születhetett elutasító döntés.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.