Közleményt adott ki a Szász János ügyében érintett alapítvány

A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány közleményben tájékoztat a Facebook-oldalán Szász János kapcsán, aki ellen a közelmúltban személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt foganatosítottak rendőrségi intézkedéseket.

Forrás: facebook.com/cselekves2021. 02. 06. 18:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mai napon a Szász Jánossal kapcsolatban megjelent sajtóbeli híradások vonatkozásában a bangladesi sziámi ikreket szétválasztó műtétsorozatot megszervező Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány az alábbi tájékoztatást adja.

Az Alapítvány a Szász Jánosnál foganatosított rendőrségi intézkedéssel kapcsolatban nem tud felvilágosítással szolgálni.

Az Alapítvány a közte és Szász János között kialakult, a sajtóban hivatkozott jogvitában eddig is és ezt követően is a vonatkozó jogszabályi keretek között rendelkezésére álló hatósági, bírósági és egyéb jogérvényesítési eszközöket és fórumokat vette, illetve veszi igénybe.

KÖZLEMÉNY

A mai napon, Szász Jánossal kapcsolatban megjelent sajtóbeli híradások vonatkozásában a bangladesi sziámi...

Közzétette: Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány – Action Foundation Hungary2021. február 5., péntek

Házkutatás volt Szász János rendező házában

Lefoglalták a számítógépeket és más adathordozókat a BRFK nyomozói.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztály személyes adattal visszaélés vétség és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást, ennek részeként házkutatást tartott Szász János rendezőnél. Gyanúsítotti kihallgatás nem történt.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.