Kunhalmi szerint Hadházy rontja az ellenzéki összefogást

Az MSZP szombaton még Bíró Lászlónak kampányoló társelnöke is visszaszúrt Hadházy Ákosnak.

Hertelendy Gábor
2020. 10. 13. 16:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Egyre több dolgot tesz, ami rontja az ellenzéki összefogást – így kommentálta Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke az ATV Start című műsorban Hadházy Ákos kijelentéseit. A képviselő elmondta, hogy

Hadházy Ákossal az a baja, hogy mostanában nem nagyon értenek egyet.

Korábban jóban voltak, de most sok olyan húzása van, amivel nem tud egyetérteni. Ezért nem kívánja kommentálni tovább a független képviselőnek azt a kijelentését, hogy ez az összefogás így nem jó. Szerinte az összefogás sikeres, a borsodi időközi választáson elért ellenzéki vereséget pedig jó eredménynek tartja.

Hadházy Ákos közösségi oldalán írt Bíró kétes ügyéről: „Ha Bíró nyert volna, nemcsak egy rasszista indulatú ember került volna be a parlamentbe, hanem egy olyan ember, aki elég egyértelműen részt vett abban, hogy egy kis csapat valódi fejlesztés helyett magára költötte 50 millió forint EU-s támogatás egy jelentős részét.” A balliberális képviselő azt is hozzátette, személyesen tájékozódott az ügyről, és emiatt azt ennél jóval súlyosabbnak tartotta. Hadházy Ákos ezenkívül azt is állította, hogy a pártelnököket tájékoztatta a korrupcióról.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.